U bent hier

Blog van de leerlingenraad

Tekenwedstrijd

De leerlingenraad houdt een tekenwedstrijd. De eerste graad mocht een tekening over Sinterklaas maken en de tweede en derde graad kreeg als thema vrede.
De winnaar kregen een leuke knutselprijs. Deze knutselprijzen konden we aankopen dankzij de eieren van onze schoolkippen. 

Chocomelkverkoop

We verkopen chocomelk met de leerlingenraad om de speelplaats te pimpen!

Verkiezingen binnen de leerlingenraad

Leerlingenraad 1ste vergadering

 

Datum: 29 september 2014

Tijdstip: 10.15 – 10.30

Aanwezigen: Joeri Temmerman, Michel Daschot, Maxim Reymenans, Jochen Van Neck, Lore Driessens, Jens Coudeville, Katyana Piasecki, Luna Opstal, Nurami Zurel, Morgane Van Hecke.

Verslag:

Tijdens de speeltijd kwamen alle leerlingen die zetelen in de leerlingenraad samen om de taken binnen de leerlingenraad te verdelen.

De nieuwe leerlingenraad

Met trots stellen wij u voor: de nieuwe leerlingenraad!!!

Leerlingenraad foto's: 

De moestuin

We zijn begonnen aan de aanleg van de moestuin. Alles mooi bij elkaar harken, afval opkuisen, velden omploegen, het gras afmaaien,... Na de paasvakantie beginnen we met het planten van kruiden, bloemen en groenten.

 

Chocomelkverkoop

Voor € 0,50 verkochten we warme chocomelk op een koude donderdagmorgen. De opbrengst gaat naar de moes- en kruidentuin die we in de lente zullen aanleggen. 

Halloween!!!

Zoveel mogelijk griezels op school was de volgende opdracht van de leerlingenraad! Sommige leerlingen hebben erg hun best gedaan om elkaar bang te maken. 

Leerlingenraad foto's: 

Kindergemeenteraad eerste vergadering

Maandagavond werd iedereen uitgenodigd op een plechtige eerste vergadering van de kindergemeente. We kregen na wat uitleg een rondleiding in het stadhuis en daarna mochten we ons volproppen met chips en drank (neen, geen Kokketeute sad).

Voetbalgekte!

Vorige week vrijdag organiseerde de leerlingenraad hun eerste schoolopdracht. De opdracht luidde als volgt: steun het Belgische voetbal en kom in de Belgische driekleur naar school. Wij zijn er 100% zeker van dat onze steun heeft gezorgd voor de overwinning!

Hieronder enkele mooie 'zwart-geel-rode' klassen 

Pagina's

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer