U bent hier

Blog van Juf Anniek

Hiep hiep hoera voor Lizzy !

Op de laatste schooldag werd Lizzy 6 jaar ! We kregen lekkere koekjes muizen! Proficiat lieve meid ! 

Datum: 
donderdag, 28 juni, 2018

Frietjes op school !

De vriendenkring trakteert met lekkere frietjes ! Joepie !

Datum: 
donderdag, 21 juni, 2018

Slapen op school !

Joepie afgelopen vrijdag was het zover....lang naar uitgekeken en afgeteld ! We blijven slapen op school ! Dit jaar ging dit door in de grote turnzaal , Timo trakteerde met chips en kinderchampagne , we aten pannenkoeken, speelden in onze pyjama op de speelplaats....onvergetelijk ! 

Datum: 
zondag, 17 juni, 2018

Professor Steam zit met een ei !

We werden uitgedaagd door prof. Steam om eens na te denken over een probleem....hoe kunnen we een ei op de grond gooien zonder dat het breekt ! De kids zochten vanalles in de klas en alles werd uitgesteld ! Super leerrijk ! 

Datum: 
zaterdag, 16 juni, 2018

Hiep hiep hoera voor Timo !

Onze vriend werd vandaag 6 jaar ! Dat werd gevierd op onze "sleep in" ! We kregen chips  en kinder champagne ! Proficiat kerel ! 

Datum: 
zaterdag, 16 juni, 2018

Leve de papa's !

Afgelopen zondag was het feest voor alle papa's, opa's, plus papa's....we maakten zelf cocktailsaus en een mooi portret ! 

Datum: 
dinsdag, 12 juni, 2018

Professor Steam daagt ons uit !

Vorige week lag een groot ijsblok in onze klas. We moesten een filmpje bekijken waarin prof Steam ons vroeg om voor zijn ijsblok te zorgen! Hij kwam het in de middag ophalen en het mocht niet gesmolten zijn ! Oei oei oei...wij gingen aan de slag en moesten een manier vinden om ijs niet te laten smelten ! Heel leerrijk ! 

Datum: 
donderdag, 31 mei, 2018

Als ik later groot ben....

We dromen deze week weg....even filosoferen over wat we later willen doen/worden/zijn ! Heel speciaal hoe de kleuters daarover denken ! Toen moesten ze hun droomberoep in een wolk tekenen . 

Datum: 
zaterdag, 19 mei, 2018

Pagina's

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer