U bent hier

Blog van Juf Inge

Totale ontspanning in de yogales!

We krijgen regelmatig yogales van juf Inge. De les bestaat uit een aantal spelletjes waarin we yogahoudingen doen. Op het einde van de les is er een moment van totale ontspanning waarbij we luisteren naar een meditatieverhaaltje. Zalig!

Blog foto's: 
Datum: 
vrijdag, 2 maart, 2018

Wat een leuke wiskundeles!

In een wiskundeles hoeven we niet altijd te luisteren naar de juf en oefeningen op te lossen in ons een werkboek. Vandaag speelden we een wiskundespel met geld, waarbij we gepast moesten betalen en teruggeven.

Datum: 
vrijdag, 2 maart, 2018

Een leuke knutselles

Vandaag maken we decoratieve potjes van gekleurd zout. Best wel een serieus karweitje, maar o zo leuk!

Datum: 
donderdag, 1 maart, 2018

Steamles van meester Michel

Vandaag hebben we bezoek van meester Michel in onze klas. Hij komt ons een steamlesje geven. Vandaag leert hij ons programmeren. Boeiend hoor!

Datum: 
woensdag, 15 november, 2017

Vliegertjes maken

Vandaag mocht Len eens meester zijn in de klas. Hij leerde ons hoe we een vlieger moesten maken. Bij de ene ging dit al wat vlotter dan bij de andere. Daarna testten we uit van wie de vlieger het verste vliegt. Het was een superleuke les met meester Len!

Datum: 
dinsdag, 14 november, 2017

Voorleesmoment in de bib

Vandaag werden we uitgenodigd in de bib voor een gezellig voorleesmoment. Nadien mochten we ook nog boekjes lenen. Het was een leuke voormiddag!

Datum: 
dinsdag, 7 november, 2017

dag van de jeugdbeweging

20 oktober, dag van de jeugdbeweging. Heel wat kinderen kwamen op school toe in hun outfit van hun favoriete jeugdbeweging.

Blog foto's: 
Datum: 
vrijdag, 20 oktober, 2017

Pagina's

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer