U bent hier

Blog van Juf Inge

Naar de muziekschool

Naar de markt!

in de klas werken we rond het thema "De markt". Daarom brachten we vandaag een bezoek aan de markt van Blankenberge. Alle kinderen hadden een booschappenlijstje en wat geld mee om boodschappen  te doen. Wat was dat leuk, boodschappen doen zoals grote mensen. 

Datum: 
vrijdag, 4 mei, 2018

Naar de kinderboerderij

Vandaag genoten we van een stralende dag op de kinderboerderij. Eerst kregen we een fijne rondleiding waarbij we kennis maakten met de dieren op de boerderij: Barbie de koe, de kleintjes van moeder geit, de schapen in de wei, de varkens en hun kleintjes in de stal en allerlei geitjes, kippen en kalkoenen in de wei. Daarna speelden we een leerrijk boerderijspel. In de namiddag mochten we volop ravotten op het speelplein. Wat een zalige dag om niet meer te vergeten!

Datum: 
donderdag, 19 april, 2018

Totale ontspanning in de yogales!

We krijgen regelmatig yogales van juf Inge. De les bestaat uit een aantal spelletjes waarin we yogahoudingen doen. Op het einde van de les is er een moment van totale ontspanning waarbij we luisteren naar een meditatieverhaaltje. Zalig!

Blog foto's: 
Datum: 
vrijdag, 2 maart, 2018

Wat een leuke wiskundeles!

In een wiskundeles hoeven we niet altijd te luisteren naar de juf en oefeningen op te lossen in ons een werkboek. Vandaag speelden we een wiskundespel met geld, waarbij we gepast moesten betalen en teruggeven.

Datum: 
vrijdag, 2 maart, 2018

Een leuke knutselles

Vandaag maken we decoratieve potjes van gekleurd zout. Best wel een serieus karweitje, maar o zo leuk!

Datum: 
donderdag, 1 maart, 2018

Pagina's

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer