U bent hier

Blog van Juf Inge

Voorleesmoment in de bib

Vandaag werden we uitgenodigd in de bib om te luisteren naar een verhaaltje dat werd voorgelezen door 2 oma's. Het was een spannend en ook een grappig verhaaltje over een spook dat graag windjes laat. Hihihi...

Datum: 
dinsdag, 6 november, 2018

Halloween

Voor de herfstvakantie vierden we halloween op school. We verkleedden ons in allerlei  griezels. In klas leerden we ook een grappige heksenliedje waarbij we zelf een toneelstukje mochten verzinnen.

Datum: 
dinsdag, 6 november, 2018

Toneel

Op maandagnamiddag genieten we van een toneelstuk waarbij een spannend verhaal wordt verteld over ridders en draken.

Datum: 
maandag, 15 oktober, 2018

werken met lego

Op vrijdagnamiddag werkten we met lego. De opdracht was om een afvalruimer te ontwerpen voor op land of in de zee. Iedereen was zeer geconcentreerd bezig. Het was nog nooit zo stil geweest in klas hihi.

Datum: 
vrijdag, 12 oktober, 2018

Yoga in de klas

Naast het hard werken is er ook tijd voor ontspanning: yoga in de klas!

Datum: 
dinsdag, 18 september, 2018

2de leerjaar: we zijn gestart!

Ondertussen is het nieuwe schooljaar al een goeie week bezig. We zitten nu in het 2de leerjaar bij juf Inge. We hebben al heel wat gedaan: rekenen tot 10 en 20, ei-woorden zonder fouten schrijven, we leerden ook al wat zintuigen zijn en we oefenen om netjes tussen de lijntje te schrijven. Soms leest juf voor uit een reuzenboek over Reus en Dauw. Het wordt vast en zeker een leuk schooljaar!

Datum: 
dinsdag, 11 september, 2018

Naar de muziekschool

Pagina's

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer