U bent hier

Blog van Juf Inge

Steamles van meester Michel

Vandaag hebben we bezoek van meester Michel in onze klas. Hij komt ons een steamlesje geven. Vandaag leert hij ons programmeren. Boeiend hoor!

Datum: 
woensdag, 15 november, 2017

Vliegertjes maken

Vandaag mocht Len eens meester zijn in de klas. Hij leerde ons hoe we een vlieger moesten maken. Bij de ene ging dit al wat vlotter dan bij de andere. Daarna testten we uit van wie de vlieger het verste vliegt. Het was een superleuke les met meester Len!

Datum: 
dinsdag, 14 november, 2017

Voorleesmoment in de bib

Vandaag werden we uitgenodigd in de bib voor een gezellig voorleesmoment. Nadien mochten we ook nog boekjes lenen. Het was een leuke voormiddag!

Datum: 
dinsdag, 7 november, 2017

dag van de jeugdbeweging

20 oktober, dag van de jeugdbeweging. Heel wat kinderen kwamen op school toe in hun outfit van hun favoriete jeugdbeweging.

Blog foto's: 
Datum: 
vrijdag, 20 oktober, 2017

Spiegelingen

Deze week leerden we over spiegelingen. Met behulp van een spiegeltje bekeken we het spiegelbeeld en vertelden hoe die eruit zagen.

Datum: 
vrijdag, 20 oktober, 2017

Is onze bruine stift wel echt bruin?

Vandaad deden we een proefje. We onderzochten of onze bruine stift wel echt bruin is. Voor het proefje hadden we nodig: een beker met water, een bruine stift en een koffiefilter. We plaatsten een bruine stip op de koffiefilter en plaatsten de filter in de beker met water. Tot onze verbazing zagen we dat de filter water opzoog en helemaal nat werd. In de bruine stip verschenen allerlei kleuren zoals geel, oranje, rood en zelfs blauw en groen.

Datum: 
donderdag, 5 oktober, 2017

1, 2, 3...ster

Dit jaar doen we vaak yoga, in de klas of in de turnles. Tijdens deze les spelen we het spelletje 1, 2, 3 ...ster i.p.v. 1, 2, 3... piano. A.d.h.v. dit supertof spelletje leren we de sterhouding. 

Datum: 
dinsdag, 3 oktober, 2017

werken met de rekendoos

Er is een tijd van plezier maken en er is een tijd van werken. Ook bij ons wordt er hard gewerkt. In deze rekenles werken we met de rekendoos.

Datum: 
dinsdag, 3 oktober, 2017

Pagina's

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer