U bent hier

Blog van Meester Joeri

De toetsen zijn er eindelijk!

Op die foto's zie je onze klas druk bezig met opzoeken in de atlassen. Dit is een van de toetsen die we deze week gemaakt hebben. Gelukkig is het einde is in zicht!

Datum: 
donderdag, 14 december, 2017

Onze eerste maand in het vijfde leerjaar.

Jaja we hebben het schooljaar goed ingezet!!!
We hebben het reuze naar onze zin in de klas!
We hebben al een Frans liedje geleerd en we hebben er zelf een dansje op gevonden. (zie foto's) Wanneer we thuis goed oefenen is dat eigenlijk niet zo moeilijk.
Samen met het andere vijfde deden we mee aan een groot meetcircuit. Gedaan met naar het bord kijken en luisteren. Deze les konden we 2 uur lang alles zelf doen. Zeker voor herhaling vatbaar. (zie foto's)
We kijken al uit naar de maand oktober want september is voorbij gevlogen!

Datum: 
donderdag, 28 september, 2017

Bednet

Niet alle kinderen hebben het geluk om elke dag naar school te kunnen gaan. Sommige kinderen moeten wegens ziekte de lessen thuis volgen. Gelukkig bestaat bednet. Wij kwamen een dag in onze pyjama naar school om alle zieke kinderen te steunen!

Blog foto's: 
Datum: 
vrijdag, 17 maart, 2017

Budgetpret

Vandaag leerden we met een budget omgaan. We kregen van de meester een bepaald budget en daar moesten we een uitstap mee organiseren. Het bleek niet altijd even makkelijk te zijn. Sparen was soms heel moeilijk. Zo werd het voor ons duidelijk dat de mama's  en papa's ook elke maand goed moeten omgaan met hun centen. Leuk was het wel.

Datum: 
vrijdag, 10 maart, 2017

Zoek de jongen!

Carnaval in onze klas was vooral iets voor de meisjes. Alhoewel, als je goed kijkt zie je ook onze Niels staan.

Blog foto's: 
Datum: 
vrijdag, 24 februari, 2017

Dansen, dansen en dansen!

Het is weer de tijd van het jaar!

Het is een jaarlijkse traditie aan het worden! Onder leiding van fantastische oma's en mama's breien we er ook dit jaar weer op los. Voor velen is dit een totale nieuwe ervaring. Daardoor gaat het bij de ene soms wat beter dan bij de andere. Maar wanneer er eens iets misgaat zijn er gelukkig de oma's  en de mama's die elk probleem oplossen. Het zal nog bloed, zweet en tranen kosten maar we komen er uiteindelijk wel.
Alvast SUPER VEEL DANK aan alle helpende handen!!! Jullie kunnen straks genieten van een lekker taartje in de leraarskamer :-)

Datum: 
donderdag, 16 februari, 2017

Ganzen

Oneder leiding van meester Dirk zijn we deze ochtend de polders ingetrokken. We waren opzoek naar ganzen die hier elk jaar komen overwinteren. Vele ganzen vonden het hier blijkbaar te koud want er waren er alweer veel vertrokken. Gelukkig vonden we wel nog enkele soorten. Het was wel zeer koud maar het was de moeite.

Datum: 
donderdag, 9 februari, 2017

Nog een paar foto's uit de oude doos.

Na een week vol toetsen gingen we net voor de vakantie schaatsen. Bij sommige was dat met vallen en opstaan, maar het was wel super leuk!

Datum: 
donderdag, 9 februari, 2017

Alles met de bal.

Samen met de klas van juf Silke trokken we richting Brugge om ons een hele ochtend te gaan amuseren tijdens "american games". Deze keer kwamen niet meest alledaagse sporten aan bod. Het was eens iets anders maar daarvoor niet minder leuk. Hopelijk doen we dit nog een keer.

Datum: 
donderdag, 26 januari, 2017

Pagina's

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer